ADS
5 euro gratis
 

Joc Rummy

5 euro gratis Pe masura ce un joc devine din ce in ce mai popular oamenii incep sa isi puna diferite intrebari despre jocul respectiv. Asa se intampla si in cazul jocului de rummy. Datorita faptului ca este un joc foarte popular multe persoane se intreaba cum a aparut acest joc , unde a aparut .

S-au facut cercetari in privinta acestui lucru si au aparut niste teorii:

Teoria Chineza. Sustinatorii acestei teorii spun ca originea jocului de rummy este undeva in Asia. Acestia evoca motivul asemanarii jocului de rummy cu " Jocul chinezesc Mahjong ". Istoria jocului de rummy indica, de asemenea, ca "Jocul chinezesc Mahjong " urmeaza acelaşi mod de tragere si aruncare de carti , impreuna cu alte jocuri chinezesti din secolul 18.

Teoria Poker. Sustinatorii aceste teorii se bazeaza pe faptul ca jocul de rummy se aseamana cu jocul de poker. e pot observa unele asemanari de baza in ambele jocuri; în ambele jocuri, cărțile sunt, de obicei, combinate în acelaşi mod şi mai mult ambele împărtăşesc aceleaşi concepte de realizare a perechilor si suitelor. Se spune de asemenea, ca a fost practic dezvoltat de la un joc numit "Whiskey Poker", care a fost transformat mai târziu în "Rom Poker" şi, treptat, in "Rum", iar in cele din urma, de "Rummy".

Teoria Conquian sau Teoria Spaniola Aceasta teorie spune despre jocul de rummy ca este un derivat al jocului numit conquian, introdus de comunitatile spaniole in timpul imigrarii in vest.


ADS