ADS
5 euro gratis
 

Rummy Pe Tabla

5 euro gratis Jocul de rummy pe tabla este si el un joc destul de popular in familia jocurilor de rummy. Diferenta intre rummy pe tabla si celelalte jocuri de rummy consta intr-un singur lucru : formatiile formate nu le veti etala . Aceastea vor ramane pe tabla pe toata durata jocului. La inceputul jocului fiecare jucator (mai putin primul jucator) va primi cate 14 carti , primul jucator va primi 15. Cel cu 15 carti va da startul jocului decartand o carte. Acum toti jucatorii au cate 14 carti pe tabla. Vine randul celui de-al doilea jucator . Acesta isi incepe turul prin a extrage o carte din stocul de carti si isi termina turul decartand o carte. Obiectivul jocului de rummy pe tabla ramane acelasi : fiti primul jucator care reuseste sa formeze combinatii de numere cu toate piesele de pe tabla , astfel incat o carte sa ramana libera (cartea cu care veti inchide) si aveti grija la punctaj. Este bine sa aveti si un punctaj cat mai mare posibil.

Acestea combinatii de numere pot fi :

1.Suita. Cel putin 3 piese consecutive ca valoare si de aceeasi culoare. 1 poate fi folosit in formatie cu 2 si 3 (1-2-3) sau in formatie cu 12 si 13 (12-13-1), dar nu poate niciodata sa fie folosit in mijlocul unei suite (13-1-2).

2.Terta. Cel putin 3 piese cu aceeasi valoare dar de culori diferite.

De multe ori s-a intamplat sa castige un meci de rummy jucatorul care a avut cel mai mare punctaj in defavoarea jucatorului care a reusit primu sa scape de toate cartile de pe tabla. Cu alte cuvinte cautati sa aveti un punctaj cat mai mare la sfarsitul jocului de rummy.


ADS