ADS
5 euro gratis
 

Rummy Romanesc

5 euro gratis A trecut ceva timp de cand cei de la Remiroyal au lansat varianta in limba romana a site-ului. RemyRoyal este primul soft de rummy romanesc care va va ofera posibilitatea de a juca rummy pe internet cu jucatori din toate colturile lumii. Faptul ca este un limba romana constiuie un avantaj pentru ambele parti : pe de-o parte pentru pentru noi pentru ca ne este mai usor si pe de alta parte pentru ei . In Romania avem destui de multi jucatori buni de rummy , dar multi dintre ei , poate nu cunosc bine limba engleza. Datorita interfatei in limba romana acesti oameni pot castiga bani frumosi din jocul de rummy. RemiRoyal domina de mult internetul cu jocurile de rummy oferind posibilitatea sa va dezvoltati experienta in rummy.

Aveti posibilitatea de a alege sa jucati rummy pe bani reali sau sa jucati rummy pe bani virtuali. Daca veti alege sa jucati rummy pe bani reali si sunteti un bun jucator de rummy , atunci veti avea toate sansele sa va multiplicati suma initiala. Daca veti alege sa jucati rummy pe bani virtuali tot ce veti avea de castigat din asta este experienta de joc.

Totodata RemiRoyal va pune la dispozitie o serie de Turnee zilnice cu premii foarte mari si freeroluri lunare. Pentru cei care nu stiu un turneu freeroll este un turneu la care te inscrii fara sa platesti intrarea (buy-in) iar daca reusesti sa castigi turneul sau sa termini pe primele locuri ve fi rasplatit cu o suma de bani. Acest lucru este o oportunitatate extraordinara deoarece aveti posibilitatea sa faceti bani din rummy fara a baga bani din buzunarul dumneavostra.


ADS